Don't mess with morgning commuters, it's like bad karma, dude

15.03.2010 kl. 09:30
Åkte i morse buss med en brud som helt bröt mot pendlares morgoncodex. Den här muppen led av någon form av dåligt självförtroende och kunde tydligen int åka spåra ensam, i stället ringde hon till alla hon kände. I spåran, före klockan åtta på morgonen... De e så jävla irriterande när nån pratar med hög volym på morgonen när jag ännu befinner mig nånstans mellan medvetslöshet och zen-tillstånd o särskilt när man pratar om så jävla ointressanta grejer.

Älä kailota kampanjen har en massa fina råd om vad man int ska göra i spåran, i stället för mobiletiketten sku de kunna stå, "tala int om någo jävla störande" enklare än 10 budord...

Den här tjejens första samtal höll på att lida mot sitt slut, alla hennes desperata försök att hålla motparten engagerad misslyckades. Desperat frågade hon sin vännina om hon trodde att Pinja kunde vara vaken redan och om man vågade ringa. Tydligen fick hon ett jakande svar eftersom hon ringde upp Pinja en sekund efter att förra samtalet tog slut. Pinja var tydligen lika morgontrött som jag för mobilterroristens första replik var, "nää, ja tänkte bara ringa". De blev ett kort samtal. Typ läs en tidning på morgonen, ring int runt och terrorisera dina kompisar före klockan åtta. Vuxna människor ska kunna åka spårvagn själva!

Kommentarer (1)
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Jag tycker det är så fint at man har denna älä kailota -kampanj. Den måste få mera utrymme i press.
Jorma J19.07.18 kl. 10:23

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more