TJ20 till nytt liv

05.01.2012 kl. 14:15

Om tjugo dagar den här tiden sitter jag på ett flygplan på väg till USA och mitt nya liv i Washington. Först väntar fem nätter på ett hotell i den galmourösa stadsdelen Foggy Bottom (en stor orsak till att jag påverkade mamma att välja just detta hotellet var stadsdelens namn).

För er livskrisande människor där ute kan jag berätta vad jag vet om min framtid:

- 20 dagar hemma ännu med nära och kära
- om 20 dagar har jag ingenstans att bo
- jag har ännu inget visum
- jag ska jobba för en republikan som med största sannolikhet inte delar min liberala världsbild
- jag vet inte när jag tillbaka hem for good
- jag saknar min man ren.
- jag vet så gott som ingenting om min arbetsbild, så gott som jag vet kommer jag kanske att koka kaffe i fem månader medan de andra spottar på mig.

Anywhoo, de blir säkert just så diibadaba fantastiskt som alla övertygar mig om att de kommer att bli men just nu går jag omkring med ett gigantiskt WTF klistrat i pannan. Vad fan ska jag göra med mig själv efter första februari när mamma (yess I am a sissy mama's girl) åker hem och lämnar mig ensam i Amerikat med republikaner? Tänk om jag måste bo i en crackden och sälja mina wellfare checkar för att överleva? Tänk om jag blir hjärntvättad?

Cheerio!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more