Kanske de inte bara kommer att spotta på mig!

06.01.2012 kl. 14:11

Igår misstänkte jag att jag som praktikant i Amerikanska kongressen bara kommer att få koka kaffe och bli spottad på. Men när jag kom hem så väntade ett e-post med ett fyra sidor långt dokument om vad mina uppgifter kommer att vara så nu känns det lite bättre.

Jag kommer att få lära mig en hel del nyttiga saker om hur man bemöter potentiella väljare och väljare från kongressmannens "constituancy" som har röstat på honom och har feedback. Jag kommer att få lära mig massor om den federala budgeten och om nätverkande. Men bäst av allt för mig var meningen "This unique training focuses on the history, art and architecture of th Capitol..."

Kanske den 25:e inte helt blir domedagen för mig. Idag däremot är jag hemma med feber igen (hoppas verkligen det här med konstant feber inte flyttar med til USA) och hundvakt (till min egen hund) så nu får jag väl ta o suck it up och gå ut på promenad i gråheten.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more