Rapport från Casa Obama

04.02.2012 kl. 03:55

Obama var inte hemma, men jag digga hans crib. Lönar sig definitivt att försöka ta sig dit om man besöker DC. Man måste bara komma ihåg att vanliga dödliga (heko heko) måst boka sitt besök helst upp till sex månader före.

Detta var mitt favoritrum (man fick inte ha kamera eller överhuvudtaget en väska med sig).


Det blåa rummet, surprise surprise, jag gillar blått i inredning. Rummet designades av Vita husets arkitekt för att vara det mest officiella rummet. Det är också i det här rummet som julgranen brukar stå. Obama står och tittar på ett porträtt av USA:s fjärde president. Madison är också den kortaste presidenten genom tiderna.

Det rummet som har varit populärst bland president gemålen är det röda rummet:Väggarna var ännu rödare i verkligheten. Jag vet inte om jag sku klara av att sitta där hemskt länge så röda var de. Väggklädnaden är gjort av en ull/siden blandning (woollen silk, va nu sen de är) och sträcks över träramar och sys in i sömmarna!! Samma gäller gröna rummet som dock är helt silk. Presidentparet har middagar i nästan alla rum.Jag har gått ner längs denna korridor! (Korridoren som blev känd då Obama tillkännagav att Bin Laden var död).

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more