Bildt och Macy's

08.02.2012 kl. 03:25

Idag har jag haft en omväxlande dag. Arbetsdagarna är så långa så det känns som om jag haft två dagar, en vanlig arbetsdag som var upptagen med mycket möten etc och en då jag mötte den svenska delegationen med Carl Bildt i spetsen. Kongressmannen och Bildt disskuterade kort finanskrisen både i Europa och i USA samt skattesystemet i båda länderna. Fast mest tyckte jag att tiden användes till att svenskarna var avundsjuka på att både Norge och Finland hade praktikanter i kongressen och de saknar en :) Det var ganska kul.

Efter jobbet tog jag mig till Macy's som hade rea och hittade äntligen ett par skor. Jag hoppas skorna kommer att vara bra, dealen var i alla fall fantastisk, kring 30 euro för ett bar läderskor. Klackarna i det här landet är skyhöga känns det för en barfota finne, men vi ska se. Jag har både amerikansk och finsk försäkring om jag drattar omkull och bryter båda benen. Dessutom köpte jag en kudde eftersom Macy's ännu hade rea, vet inte när jag kommer till Ikea eftersom mina lokala vänner vänligen upplyste mig om att det är omöjligt att ta sig till Ikea med metro, de hade prövat med dåligt resultat. Det lustiga med kuddköpet var att allt ska vara märkes, också innerkuddarna. Så jag köpte en Ralph Lauren kudde (som var typ dubbelt större än finska kuddar) för ca 6 euro. Sjukt.

När jag kom hem till Takoma hämtade jag mat från Mark's Kitchen, gillar verkligen deras California burgare med groddar och avocado. Förra gången jag var där misstänkte jag att jag glömt skatten / drinksen. Jag vet inte om det var för att jag inbillade mig för att jag fortfarande oroar mig för det, men servitören verkade inte alls lika vänlig som förra gången. Dessutom glömde jag skriva under räkningen för på de flesta ställen här så vill de inte ha underskrift, så nu tycker de att jag är helt blåst på det ställe. Måst kanske börja gå till mellanöstern lafkan brevid så att de inte gör något äckligt med min mat.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more