Thank you for smoking

09.02.2012 kl. 02:32

Hanlade mjölk idag på apoteket och spenderade en stund på att lära känna butiken som är rätt så stor. Jag tycker det är otroligt att deras apotekskedja inte har några problem med att sälja cigaretter, men alkohol är förbjudet. Den allra största konstigheten för mig är att där inte finns någon frukt och grönsakshylla, bara en liten anemisk hylla med enskilt inplastade äppeln (!) och färdigt skivade melonbitar. Tänker avundsjukt på Foggy Bottoms Whole Foods, fast co-open är bra den också.

En av mina medpraktikanter har varit i Irak, som soldat. Det är ganska sjukt. Idag guidade han några idiotungar i typ junior high åldern som tyckte det var roligt att fråga honom om han dödat någon. Det tyckte han inte om. Han ser väldigt mycket ut som en soldat så jag skulle inte vela bråka med honom. Imorgon ska jag ha inskolning för guidade turer, som tydligen går ut på att man lider i fyra timmar enligt de som redan tagit den. Vi ska leka simulerade turer och få kritik. Ser väldigt mycket fram emot det, not. Fast det kommer nog att vara intressant att jämföra hur det är att guida i USA mot Finland.

Så här lagar man ris i USA om man är lat och inte har mikro. Dags för "hemlagade" måltiden nummer två.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more