Let's talk trash!

09.02.2012 kl. 02:46

Det är Trash Day imorgon i USA och jag är sååå konfunderad. Amerikanerna som ofta anses vara så lättjefyllda har ett arbetskrävande system. Trash Day är en dag i veckan och så måste man bära ut skräpet till trottoaren kvällen före. Glömmer man det så har man en hel del skräp till nästa gång. Jag skulle inte vela bära ner skräpet varje torsdag längs med våra branta trappor...

En annan grej är det här med sortering, här slängs allting i typ samma lådor, plast och papper separeras, men i pappersskräpet kan man slänga en hel del mystiska saker som skulle få husbolaget att hänga upp en massa arga lappar i trappuppgången hemma. Jag har ingen koll. Så jag separerar papper och plast och hoppas att allt går bra. Jag dumppade just mitt skräp i någon random låda på min hyresvärdinnas bakgård. Jag hoppas verkligen att det var rätt låda och inte typ hennes julprydnader eller något.

Förresten om det är nån som är obekant med www.argalappen.se så rekommenderar jag att surfa förbi där. Misstänker att ganska mycket är fejk, men kul läsning ändå.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more