Steeldrums, forks and bicycles

10.02.2012 kl. 21:36
Idag åkte jag ut på äventyr till Hyattsville som var just så i reven som namnet låter. Det var sand, lite gräs, en motorväg och en Value Village som var "full of crap". Min stora triumf är att det första jag fick i handen var en osthyvel!! Fatta hur lycklig jag är.  Hittade fyra knivar men inga gafflar så får antingen vänta till Ikea eller köpa fler från järnaffären, tror det lutar mot ikea för de var så gräsligt fula på järnaffäeren. Köpte två virkade filtar, en badrumsmatta, en vanlig matta och ett par gardiner. De hade inga cyklar som jag ville köpa, det fanns en cykel som hade pris, den såg ut som om den skulle falla sönder om man satt sig på den, så jag köpte inte den.

Promenerade tillbaka till buss nummer ett, stannade vid en Taco Bell för lunch och personalen trodde jag var retarderad när jag inte kunde beställa rätt. Ett återkommande problem för mig på snabbmats ställen.

Tog bussen tillbaka till Takoma, busschauffören var från Karibien och var jätte ledsen för att han missade nån Steeldrum festival nånstans. Han pratade på, jag hörde inte så mycket. När jag steg av gav han mig sitt visitkort och tyckte att jag skulle ringa honom. Yeah right! Nu är jag uppe i tre telefonnumror. :D Kanske jag ska starta en samling.

När jag steg av bussen gick jag raka spåret till en av Takomas cykelbutiker, träffade Joe som sålde en begangnad cykel åt mig. Totalt blev det rätt så dyrt för jag ville ha hjälm, ett bra lås, en packare och en korg. Men jag är skit nöjd. Ska ta mig tillbaka till cykelbutiken om en timme. Sen ska jag cykla av och ann till metron för att se hur lång tid det tar. Har en cykel! Fatta. Joe tyckte jag skulle cykla in till stan, han sa att det bara tar 45 minuter. Han har en ekonomisk poäng, det är skit dyrt med metro! Metron kostar mig 8 euro/ dagen nästan. Men om vi nu börjar med att jag tar mig till metron först utan att dö av en astma attack i den här förbannade kuperade terrängen.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Hurra för cykelhjälmen! Och hälsningar från Zoya - första gången nattgäst i nya Olars-hemmet.
svärmor11.02.12 kl. 17:33
Jo den kommer bra till användning, jag kan inte precis cykla om vi säger så.
11.02.12 19:23

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more