Mitt äventyr idag

13.02.2012 kl. 02:58
åkte metro i timmar, och då överdriver jag inte. Skulle ta mig till Pentagon city för att titta på en äkta amerikansk shopping mall. Men tog fel metro, jag trodde att både den gula och gröna linjen skulle ta mig dit. Men icke.


Steg på i Takoma, bytte till gröna vid Fort Totten och trodde att den skulle gå till Pentagon city och var så upptagen av en bra deckare som Jessi rekommenderat (tack bara liksom :P) att jag märkte först vid ändhållplatsen att jag åkt fel! Det tog mig EN TIMME att ta mig till Pentagon city, fick ta metron tillbaka till l'Enfant och när jag äntligen kom fram dit så var den gula metron på undantagsrutt och cirklade runt halva Virginia innan den kom fram.

Edit. Jävla ratata-blogg, sparade bara hälften av mitt inlägg nu blir jag ju arg.Mjä orkar inte riktigt skriva om allt, men S, du kan vara säkert på att detta är just vad du önskar dig. Så mycket butiker att åtminstone karlar mår illa. En dag kan väl förstöras här, och en hel plånbok om man är på det humöret. Jag köpte i alla fall en ryggsäck om jag nu motförmodan skulle börja med det här med cyklingen. Efter två cykelturer med en väska med kamikazetendenser kändes det som ett mycket klokt beslut.
Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Låter superbra, killarna får nu bara klara sig!
S14.02.12 kl. 14:24
haha Nickes kommentar tror jag löser det problemet :D
15.02.12 02:36
S, Jag fick höra att det finns en restaurang i köpcentret som har de flesta av amerikas bästa ölsorter på kran, så vi klarar oss nog ;).
Nicke14.02.12 kl. 21:18
Låter bra! Ja gillar shopping malls me kranar för boysena
Patte15.02.12 kl. 15:08
Bra bra, det passar säkert boysen bra också att kranarna finns precis vid metrostationen så ni kan pysa in och och slipper fast se hela underverket och sen är det bara att baxa in er tillbaka i metron :P
16.02.12 14:04
Yay! Och sorry! Men vilken deckare? :)
mittpanorama.blogspot.com15.02.12 kl. 19:56
Haha, den var fängslande! Sharp objects tror jag det var, eller sen var det den om reliance, läste båda över veckoslutet.
16.02.12 14:05

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more