Varför jag är här

29.02.2012 kl. 04:51
Okej, first things first, det här är inget meta filosofiskt (finns det något sådant) inlägg om varför vi vandrar på denna jord utan ett svar på Teresas och andras fråga om varför/hur jag hamnade just i DC.

Det korta svaret är för att jag hade ambition som jag inte visste att jag hade och plötsligt var den här. Det långa svaret är att jag en tid redan har varit aktiv i SU (Svensk Ungdom för de oinvigde) bland annat som viceordförande och följt med hur mina vänner och bekanta rest runt jorden och snappat upp möjligheter. För tre år sedan när jag började på uni hamnade jag på en introduktionskurs om Nordamerika och förälskade mig i historien, indianerna, idealismen och till en viss mån idiotismen. Plötsligt hade jag läst mer om Amerikas historia än mitt huvudämne, så när Liberal Praktik utannonserade sina praktikplatser tänkte jag det här är någonting som jag måste söka, annors kommer jag att sparka mig själv. Jag skickade in en ansökan och fick en kallellse till intervju och resten är (pun intended) historia.

Nu är jag här, men för att min dröm är att studera på Nya Zeeland så tänker jag också försöka samla mod till det också. När man nu en gång sätter igång att förverkliga sina drömmar så kan man väl göra det rejält då också? Vad som händer när jag måste gå tillbaka till vardagen är en annan historia.
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Tusen tack för att du orkade förklara. En annan fick bara plötsligt veta att du skulle iväg... inga förklaringar... Jag tycker fortfarande att det är så himla coolt att du är där - weeHOOO!! Keep on stalking allt du ser :) !!!
Teresa29.02.12 kl. 14:22
:)
01.03.12 04:33
Så coolt att du vågat åka ända dit för att "arbeta" med det du gillar! :)
Jazmine01.03.12 kl. 10:29
Tack tack :) det krävdes nog lite mod, men hittills nog värt det!
01.03.12 14:12

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more