Tea, Darling?

12.03.2012 kl. 02:11
Min kollega fråga mig om jag ville följa med på te idag, jag tyckte det lät annorlunda så jag tackade ja. Det enda jag visste var att de som var närvarande jobbade eller hade jobbat på the Hill antingen på kongressidan eller senaten. Det var allt. Vitsi jag är imponerad över angolsaxerna och deras te. På tebjudningen närvarde tjejer från typ hela USA, från Kentucky och ännu djupare söderut till NY och Connecticut. Och så jag. Detta var vad vår fantastiska värdinna bjöd på:Bilden är *inte* arrangerad, det är en snapshot från bordet till vänster om mig.

Okej här ser ni smörgåsar tillvänster, brownies till höger (ananas, peppearkaka, citron och napolenbakelse) jordgubbar, kycklingsalla, lustiga brittiska tillägg till te som tjockgrädde som kan ätas med sked, mera kakor, chockladvalnöts "ost" och blåmögelost med kex. Plus en hel del olika tesorter. Sjukt.


Min papperstallrik! Annors var det handmålad porslint som gällde för resten av servisen.

Drack bara ett sorts te för jag blev så förälskad i det, det heter typ Flowering Tea och säljs i en kedja som heter Teavana eller något dittåt (Tea + Nirvana). S, du sku så dö för det teet, vi måst försöka hitta det.

Före teet hade vi tagit oss till Eastern Market för lunch, där man får en färsk pizza på fem minuter som gräddas på en vedeldad eldstad, sjukt? Eller färska räkor, om man är lagd åt det hållet, i äkta Southern Style. Jag äter ju inte slika kräk, men mitt sällskap tyckte det var fantastiskt.

Efter tebjudningen tog jag mig hem, och tack vare sommartiden som jag svor över tidigare hade jag en timme mer dagsljus. Plötsligt kände jag mig full av energi, och tog mig ut på en cykeltur. Jag undrar vad det är för (kristlig duktig flicka) demon som har tagit över min kropp? Jag hade en fantastisk endorfinstinn cykeltur i solnedgången. Nu känner jag mig så jävligt pretto att jag måst äta mina gamla rester och dricka lite dekadent rödvin för att väga upp. Och äta lite av bakverken som jag fick med mig hem från teet.

Kongresen har recess och Nicke kommer på fredag, körsbärsträden blommar. Jag får fel i huvu med alla glada känslor, i morgon kommer säkert att suga på jobbet för just nu känns det liksom lite för bra :D


Solnedgång vid Sligo Creek, bara att cykla hem för "the Park closes at Dusk".
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Vi kommer snart o söka te!
S12.03.12 kl. 09:25
Ååååh va ljuvligt! Ja ha också druckit te på sistone, men int nära heller lika fancy som det verkar där
Hele12.03.12 kl. 10:19
Vitsi d låter så kiva me en riktig tebjudning! :) Va kul o höra att allt känns så bra nu :)
Anna12.03.12 kl. 12:48

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more