Beachbum

09.06.2012 kl. 00:33
Jag har ändrat mig, jag vill inte längre bli skibum, jag kan också bli beachbum. Vi kom just fram till Chincoteague i Virginia där vi bor på ett litet B&B. Som på film, som svärmor skulle säga.

Vi checkade in, eller sa moro till David, en av ägarna. Bytte om till simkläder och tog oss till stranden. Oh boy, oh boy! Det var verkligen värt det. Tiotals kilometer lång och nästan tom idag. I morgon är det gratis och de väntar ca en miljon besökare!! Ponera samma mängd på hietsun, eller ens i vår Helsingfors.

Vi blev som barn och surfade i vågorna, fick saltiga kall supar och njöt av livet. Sen kom en kille och varnade oss att en man brevid oss hade, som han uttryckte det "a almost 100 pound sting ray on the hook" och han ville inte att vi skulle bli intrasslade i reven. Jag tappade nästan lusten att simma. Usch vilken fuling det var. S, du kan säkert förstå hur det känns när man hoppat upp och ner i en halvtimme i sanden och sen får veta att där finns rockor... aaaah

Nå Nicke lovade dyrt och heligt att de är mer rädda för oss så vi tog oss tillbaka i vågorna när gubben tappat rockan.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Så här är det när det inte är som på film: den pyttelilla sandstranden Lillsand är heltäckt av vass som delvis omvandlats till mylla (svärfar tycker ändå inte vi ska börja odla potatis på stranden). Så jag försöker få era fina strandbilder att fastna på näthinnan i stället för det framtida potislandet!
Svärmor12.06.12 kl. 09:30
Äsch!! Inget potatisland, fast Lillsandpotatis vore gott. Krattandet av stranden är nog ett heltidsprojekt. Nicke får hämta lite sand från Chincoteauge.
12.06.12 19:01

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more