Bed and Breakfast

16.06.2012 kl. 00:46
Vi bodde på ett sånt förra veckoslutet. I min storfavorit Gilmore Girls är det det sista som Lorelai vill att hennes hotell ska bli och dessutom vill hon inte bo på en B&B. Jag förstår det lite grann, för på B&B förväntas man socialisera. Huj säger finnen och drar öronen till sig. Första morgonmålet var lite obekvämt för vår del, dels för att man inte fick sitta var man ville och dels för vi tänkte hotellmorgonmål och det vi serverades var en tre rätters frukost. Jag satt och skruva på mig som en tio-åring på väg till stranden, vi skulle ju bara kasta i oss en smörgås och gååå-åå.

Vid andra morgonmålet var vi inställda på proceduren och samtalade, åtminstone nästan civiliserat, med resten av gänget. Vi talade med några amerikaner som erkännde att de bara en gång rest över Atlanten. Den resan var hemsk, även om de var nöjda med målet, för det tog ju sex timmar att flyga till Frankrike. Jag skrattade och tänkte på de kommande resorna till NZ. Nickes resa ska ta över 30 timmar. Det hade amerikanerna ingen förståelse för.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more