Kapitalismens högborg

30.06.2012 kl. 03:50
Min inre antikapitalist vaknade idag. Först började det med att jag nästan bröt ryggen på mig själv när jag bar alla mina ägodelar till incheckningen. Jag bar allt eftersom kärrorna KOSTAR i USA. Alltså nog blir man fittig, det är väl höjden av snålhet att något sådant ska kosta? Okej tre dollar är inte så mycket, men fucking tre dollar för att rulla sina väskor 200 meter, c'moon.

Det blev inte bättre vid check-in desken. Där informerade en lakonisk peronalmedlem att min väska väger för mycket och om jag vill checka in den så är det 200 dollar. 200 fucking dollar. Eller tyckte han, kan jag flytta över 13 pund till mitt handbaggage. Skulle inte tro det, mitt handbagage väger ren så mycket att jag får vara tacksam om jag har fingrar kvar när jag kommer fram till Auckland.

Hur har du så mycket saker människa, kanske du undrar. Nå, ponera att du själv skulle bo i en kappsäck i ett år, i två diametralt olika klimat. Det var närmare 40 grader när jag startade idag, när jag landar imorgon är det krin åtta grader.

På planet njöt jag av två glas vatten för United Airlines är ett skit bolag. På ett sex timmars flyg ingick ingen mat. Jag hade med mig en twix. Det gick bra trots att min inre klocka är åtta på kvällen för jag åt världens äckligaste nachomorgonmål på Dulles.

Nu sitter jag på San Fransiscos flygfält och försöker få en halv timme att gå så att jag kan checka in igen. Sen får jag gå igen säkerhetskontrollen igen. Ska bli så jävla kul. Okej nu ska jag försöka få lite positiv fiilis. Håll tummarna att mitt överviktiga handbagage ska passera onoterat in till NZ.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Hohooo jag känner igen det. Väl skrivet, det var mycket lätt att förstå din frustratioin. Kan bara säga Been there done that - happy landings i Auckland, du tokiga unge!
Teresa30.06.12 kl. 11:05

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more