Kommunal trafik from hell

08.08.2012 kl. 09:09
I DC måste jag stiga upp tidigare än vad som var bekvämt för jag ville gå till och från metron (ville i Takoma Park ändan och måste i Union Station ändan). Jag svor också mycket om metrons opålitlighet, på veckosluten hände det ofta att tågen körde bara på ett spår och följaktligen endast var 24:de minut. Det är långtid för en stadifriidu. Men i DC var det oftast över 20 grader, i slutet ofta över 30.

Idag stod jag på hållplatsen och såg FYRA bussar åka förbi medan haglet segnade ner brevid mig. Bussarna åkte alltså förbi trots ivrigt viftande av mig och mina medpassagerare. Busschauförerna här åker förbi om de bara kan och ifall de måste stanna så stannar de längre bort från hållplatsen om de anser att bussarna är för fulla. Det är otroligt frustrerande att bli försenad då man kommit till hållplatsen med tre gånger så lång tid reserverad som det skulle ta att komma fram.

Efter 25 minuter och fyra bussar förbarmade sig en busschaufför och stannade. Vid det laget var vi närmare 20 personer på busshållplatsen som var förbannade, kalla och blöta.

DC och HKI, allt är förlåtet!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more