Revisiting Takoma Park II

21.08.2012 kl. 06:14
Det är stört omöjligt för mig att koncentrera mig idag så jag tänker i stället skriva ett inlägg om Takoma Park som jag egentligen hade super lust att skriva ren nästan genast då jag flyttade dit men det blev inte av av nån anledning. Det skulle handla om hur mycket fantastisk restauration som pågick i staden. Men nu låter jag bilderna tala för sig själv!

 

Första bilden är tagen relativt snabbt efter att jag flyttade till TP den andra tagen på sista veckan. I slutet var jag orolig att jag inte skulle få nån bra bild eftersom de mesta verka på gå inomhus. Även om den gula dörren i sig själv är fin så är det det enda som störde mig för tycker inte rikigt att det passade in i helheten. Nåjo, men tänk va de kunde. På Sycamore Avenue för de invigda.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Hihi - jag vet var huset ligger :) Just nu forsigar det en hel del tradgardsarbete i TP...kanske det ar den kommande hosten eller sa bara det att allt bara vaxer sa det knakar pga varmen..
helleke.21.08.12 kl. 21:24
TP:arna håller nog mest hela tiden på trädgårdsarbete, dom måst säkert nu trädgårda extra mycket för att kompensera för den ca 2 månader långa tiden då det är "vinter" där :P Bitter much?
22.08.12 07:45

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more