Saftmakaren

12.07.2017 kl. 10:30

Igår sa vår tre år gamla frys upp kontraktet. Passligt full var den ju också, tydligen har jag hamstrat undan vinbär inför armageddon.

Det mesta fick slängas då vi inte hade nån koll på vilka temperaturer det varit i frysen de senaste veckorna. Men vinbären som vi plockat i anletets svett ska jag försöka omvandla till saft ikväll. Känner att det är ett vuxentecken. S skickade ett recept som hon antagligen kände att jag klarar av så det är väl bara att prova sig fram.

Såtillvida är det passligt att jag tycker att vårt vatten har en liten bismak ännu, så det passar bra att täcka det med lite vinbärssmak.

Vi fick städat i frysen så det är så klart ett plus, negativt dock är att det i värsta fall kostar oss en helt ny frys. Samt då hela frysens innehåll, minus saften då.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more