Karriären

30.06.2017 kl. 11:28

Hanna skrev ett intressant inlägg om Karriären. Jag halkade in på mina olika utbildningar eftersom jag inte riktigt visste vad jag ville med Lifvet.

Barnen kom innan jag var utexaminerad från min andra utbildning, har alltså en BA i turism och FM i historia. Hade alltså inte ett jobb att gå tillbaka till efter att min hemmamamma tid var över. Otroligt stressande var det, jag önskar att jag hade vetat hur snabbt det skulle gå för mig att få jobb ändå. Då hade jag kunnat njuta lite mer.

Just nu känns det som om jag jobbar helt för mycket. Alltså inte för mig själv, jag gillar att jobba. Men för barnen. Jag ser dom för sällan och för lite. Men det är väl ett evigt mammaproblem.

Fyra månader in på mitt nya jobb och takten kommer bara att öka. Spännande saker på gång för mig personligen inom en månad. Är det mitt drömjobb? Knappast, bland annat måst jag jobba mig upp till högre (och högre lön) för att vara mer nöjdare med tiden jag är borta från barnen.

Jag tror på att uttala drömmar så nu är det sagt :)

Kommentarer (2)
Jobbigt med för mycket jobb då man har barn.Jag vill också gärna jobba, men det senaste året har varit för mycket. Första hela året med heltidsjobb och Sagas första dagisår.. nästa läsår jobbar jag som tur ca 80%.
Ida16.07.17 kl. 22:14
Ja, det är nog jätte bra om man kan jobba deltid tycker jag! Då ska man nog absolut ta vara på den möjligheten. Jag skulle väl få jobba ännu 80% tills A blir 3 men just nu känns det inte helt som om jag kan ta emot mer jobb och sen be om mer ledig tid men vi får se hur hösten går!
Julia25.08.17 kl. 13:55

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more