Våren kom och gick

19.06.2017 kl. 22:06

Våren försvann in i en dimma av jobb. Det var en rätt stor omställning att börja jobba igen. Samtidigt fortsatte vi kämpa med dagis. Det var något som skavde för mig, det fungerade inte helt kändes det. Gruppen var för stor och trots att personalen försäkrade att barnen lekte med varandra kändes energin fel.

Det bekräftades för mig vid fyraårs samtalet att allting inte stod rätt till på dagis. Dagis beskrev Kisen som blyg, försiktig och t.ex. mystiskt nog inte intresserad av fotboll. Jag kände inte igen min son i den beskrivningen alls.

Nästa höst blir det ändå ny grupp på dagis initiativ. Känns bra. Det senaste dygnet har också varit omvälvande då vi fick ta Kisen till doktorn för ett litet ingrepp, samtidigt passade vi på att vaccinera båda barnen mot vattkoppor då vi umgicks med ett barn som bröt ut i vattkoppor idag.

Ingreppet gick bra men konstigt att det är över efter snart halvt års väntan.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more