Helgen flöt förbi

07.03.2017 kl. 20:18

Veckoslutet gjorde allt för att kompensera för senaste tidens eremittillvaro. Vi inledde med en liten after work och pizza med några kompisar och arbetszombie-julia var närvarande åtminstone fysiskt.

Lördagen var en av årets höjdpunkter nämligen den årliga mätipippalot, när en bekant fiskare bjuder på egen fiskad sikrom samt köttfondue. Ser framemot det året som vi inte behöver evakuera oss kl 20 för att barnen blir akut trötta. Personlig vinst var i alla fall att Kisen fortsatte utöka sin palett och gick med på att smaka på blinier (och åt två!) första gången på två år. Försiktigt optimistisk över att han går med på att äta lite bättre hela tiden. Mycket försiktig. Vi vuxna hann inte äta så mycket som vi hade velat, men kanske nästa år?

Mer zen var det när vi packade bilen full med barn och vagn och åkte till Borgå till dukat bord.

Det var vackert och ljust och städigt tills våra små banditer dök upp och levde rövare. Tösen upptäckte appelsin och åt nästan en hel stor appelsin. Skönt att hon fick lite variation i sin diet av ost, ost och mera ost. Utöver appelsinen åt hon lite brie och grönmögelost. Den senare var nästan lite för stark för min smak.

Mitt på dagen spatserade vi runt i ett soligt Borgå och försökte lägga de två yngsta. Den lokala förmågan var inte intresserad av att sova så vi gick tillbaka in och bänkade oss till brunchens andra varv. Super praktiskt och lyxigt!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more