Saker som glädjer mig denna söndag

26.02.2017 kl. 15:50

- Brunchade med två toppentjejer på Sandro. Utsikten i Kampen är super, skumppan som ingick i brunchen var god och maten var riktigt bra, definitivt mer i min smak än många andra bruncher och skönt många vegetariska alternativ.

Det var så vackert väder den här veckan, synd att vi var så förkylda!

- Vi flyttade min mormors farföräldrars skänk till lande och den passar där så mycket bättre än den någonsin gjorde i vår hall hemma.

- Ovanför skänken har vi tänkt skaffa en tavla fråm emme.ax, närmare bestämt en måttbeställd Skärgårdsguld men vi får vänta lite innan vi kan beställa.

- Vi köpte i stället ett enkelt skåp från Ikea och Prettypegs fötter från Stockholm, fötterna torde komma med bud på måndag. Jag hoppas på mer ordning i tamburen som en följd av detta. Det kliar i händerna på mig att få fixa skåpet men väntar till vi har alla delar.

- Imorgon skriver jag äntligen på mitt arbetskontrakt och på onsdagen börjar allvaret! Får se hur det känns nästa söndag när jag jobbat i tre dagar och har en aning om hur det kommer att kännas att gå på måndag på jobb!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more