Vad jag tänkt på idag

14.02.2017 kl. 20:50

Mest har jag väntat. På mitt arbetskontrakt. Det kom på eftermiddagen och såg rätt bra ut.

Jag svängde via stan och säkert inom en vecka handlat upp allt "extra" jag hade haft i handen på Office Casual kläder. Vad dyrt det är att börja jobba ;) Jag har ännu typ tio kilo kvar innan mina gamla kläder från kongresstiden kommer att sitta nätt så det är nog bara att shoppa lite och vänta. Har gått ner mellan 0.3-0.8 kg i veckan ett par veckor nu men snart kommer väl väggen emot... Just nu har jag åtminstone svårt att motivera mig själv. Dags att köpa lite vitaminer tror jag!

Mitt resekort har också gått över från studierabatt till Real Life Adult Prices. Blah. Dyrt att åka kollektivt plötsligt.

Väntar på mars med spänning, det är inte så vemodigt för mig att börja jobba. Jämfört med när många bekantas har gått på jobb så är ju Tösen rätt stor, 1 år och 3 månader och hon får så mycket ut av att vara hemma med sin pappa.

Var så god för lite vardagssvammel, men någonstans måste man ju börja. Get back in the saddle.

Kommentarer (1)
Så roligt med jobb! Och skönt att tösen ännu får vara hemma.
Ida20.02.17 kl. 14:39
Tack!
23.02.17 13:09

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more