Ett stort kliv för lattemamman

13.02.2017 kl. 21:18

Jag jinxade tydligen inte jobbet genom att blogga om det utan i fredags blev jag erbjuden jobbet på Finsk-amerikanska handelskammaren i Helsingfors (Amcham). Så otroligt spännande!

Just nu vet jag inte så mycket om jobbet eftersom där verkar vara super brådska just nu, det var knappt så att de hann meddela mig om att jag fått jobbet. Tisdag kväll hittade jag ett lustigt meddelande från VD:n om att hon försökt nå mig men knappast behöver tala med mig. Men inget arbetserbjudande. Jag träffade även henne på onsdagen men det slutgiltiga meddelandet kom på fredagmorgon.

Det var svårt att sova förra veckan vill jag säga! Nu kan jag se framemot en "vintersemester" några veckor innan jobbet kör igång i början av mars. Jag hoppas verkligen att jag snart får lite mer information om jobbet snart (tex vilken tid jag ska dyka upp på morgonen).Kontraktet borde jag i alla fall få denna vecka. Sa jag att det är spännande?

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more