Ett framsteg eller två

30.01.2017 kl. 14:22

De senaste veckorna har vi försökt hålla fast vid kvällsrutiner och det att barnena ska försöka somna själv i sitt rum utan oss vuxna.Det går lite si som just nu, ett steg fram och ett steg bak liksom. Tösen började med en rivstart och somnade snabbt, just nu är det sen igen Kisen som skulle somna men Tösen håller honom vaken med att protestera... Men slutligen somnar de ändå oftast utan att man måste sitta INNE i rummet, utanför nog men det är ett framsteg ändå!

Idag är min näst sista dag som vårdledig. Fatta! Det känns otroligt fast inte så farligt för jag har ju först sakteliga börjat söka jobb. På onsdag är det Nickes första dag som pappaledig (eller tekninskt sett är han på vintersemester första veckan). På onsdag ska jag också på arbetsintervju! Det är verkligen ett jobb jag hoppas på att kunna nappa men det är säkert ett eftertraktat jobb så jag börjar med att vara JÄTTE NÖJD med att jag fick en intervju. Det inger hopp om att jag ska kunna hitta ett jobb. Jag har inte sökt så många jobb men jag måste säga att det stundvis har kännats väldigt tröstlöst. Så den här morgonens intervjukallelse känns super positiv!

En klassisk vessaselfie från när jag besökte Brittiska ambassaden för någon vecka sedan. Jag har tänkt ha samma outfit på min intervju men förhoppningsvis hinner jag fixa pannluggen imorgon snabbt hos min frissa! Jag försöker att inte hoppas för mycket på att få detta jobb men jag är nog jätte tacksam över intervjun. Hoppas även få gå på en intervju för ett annat jobb. Håll tummarna!

Kommentarer (2)
Hoppas du hittar jobb! Själv är jag ganska trött på att hinna vara så lite med Saga, jag skulle gärna bli mammaledig igen!
Ida31.01.17 kl. 10:51
Jo, det är ju nog synd att inte kunna vara med barnen man efter fyra år känns lön också bra :D
12.02.17 12:04
vad spännande! Lycka till :)
Mustikka31.01.17 kl. 21:47
Tack :)
12.02.17 12:03

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more