1 års rådgivning

04.10.2016 kl. 10:54

Vår lilla flicka blev ju 11 månader och idag hade vi redan ett årsrådgivning. Hon hade växt på sin egen kurva och var nu 7,7 kg, blev helt överraskad, speciellt när jag vägde henne för några dagar sedan och hon vägde 7,3 men bättre så här så klart. Särskilt lång är hon inte heller med sina 70 cm.

Det skulle vara lustigt om hon hölls så här liten när åtminstone min sida är rätt lång, jag är typ kortast med mina 168 cm. På grund av vår utlandsresa fick hon också MPR vaccinet nu vilket betydde att hon fick tre sprutor. Det uppskattades verkligen inte, hon visade riktigt sin andra ytterlighet. Från att ha varit solig och pratsam hela besöket blev hon arg som en varg. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att hon var ganska trött.

Att lägga henne gick dock ganska bra igår kväll, tog en stund med skrikmängden var inte så stor. Längtar dock att komma hem från stan så att jag får plocka hem min lilla pojke men först måst jag till uni och få min dom!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more