Hemmasemester

03.10.2016 kl. 14:32

Nicke är på arbetsresa och Kisen ska till morföräldrarna över natten. Det känns nästan som en minisemester att bara behöva se till två personers näringsbehov och närhetsbehov. Fast på det sättet inte en så spännande semester för jag lär jobba och städa ganska mycket. Underhållningskravet riktas också bara mot mig så får se hur det känns i kväll...

Imorgon är det också mycket på agendan, jag ska fixa passfoton åt lilltösen och gå till insten och reda upp mina tenter och fundera ut när jag kunde tänkas ta den där examen... En eller två tenter är frågan.

På morgonen hade jag en hård huvudvärk av all sol samt lite ledsamt efter min pojke på förhand. Men sen hörde jag att han skulle få pasta carbonara hos mormor så sen blev jag övertygad om att det kommer att gå bra.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more