Sömnskolan

28.09.2016 kl. 23:56

Sömnskolan. Håller vi ännu på med den?  Det känns lite så. Alltså sover "hela natten"  till allt mellan 04-06 gör hon väl men insomnandet är huvudlöst.

19-19:30 ger vi kvällsgröt, sen ännu lite kvällsmjölk och sen brukar hon gnugga sig i ögonen och nicke brukar läsa en bok med henne. Sen lägger man henne i sängen och oftast vrålar hon tills hon somnar. 

När jag lägger henne hjälper nog inget, hon skriker efter att få komma upp i famnen för full hals tills hon är utmattad. Varför?  Varför kan hon inte bara lägga sig ner och sova? 

Annars så flyttade vi lillasyster in med storebror efter en spontan känsla en dag. Det går för det mesta jätte bra. Jag drabbades en akut "hjälp min bebis är stor och varför vill jag inte ha mera barn"  paniken första kvällen. (känslan återstår men oviljan att vara gravid igen är större, my god the horror). Nu flyttade vi spjälsängen på lande också för att det gick så bra.

Kisen (peppar peppar)  sover mycket bra med sin syster i rummet. Om nu bara flickan kunde somna utan panik så skulle det vara perfekt! 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 





Blogs I read:

Anna - Less or more