Fästingfesten

20.09.2016 kl. 21:06

Tja eller värst festligt är det ju inte att få fästingar alls. Vi var ute i skog och mark hela veckoslutet och sen vi kom hem så har vi plockat bort två fästingar från pojken. Stor tummen ner.

Smånigom kryper också insikten om att min tid som hemmamamma kanske lider mot sitt slut. I kväll flyttade bebisen in i barnkammaren på prov och jag slutade leva i förnekelsen och kollade upp tentdatum. Hade missat september så första tenten blir i oktober.

Måste på riktigt tenta snabbt så jag kan njuta av min sista tid med Tösen hemma. Sen borde jag ju hitta ett Jobb. Det ger mig redan lite ångest. Men försöker tänka på annat, som vagnpromenader, parkträffar och marxistisk-leninistiskt historiebruk under kalla kriget. Det sista inte värst frivilligt...

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more