Long time no see!

12.09.2016 kl. 11:21

Sorry för den igen oplanerade pausen. Det är lite mycket som händer i lifvet just nu. Tenter och dagisinskolning och sömnskola.

Jag vet ju knappt var jag ska börja. Kanske dagiset eftersom det blev en sån cliffhanger... Dagiset går bättre. Jag tror nog det blir bra också med tiden. Inte kan man säga att det går super, men jag tror att Kisen börjar lita på dagispersonalen och jag har väl också börjat lita lite mer på dem.

Kisens dagiskompis från gamla dagiset har också börjat där nu och förra veckan mötte jag en lika ledsen mamma som jag var för några veckor sedan. Jag försökte trösta henne att vi stod där och grät tillsammans med Kisen men att det nu är aningen bättre. Hon kanske inte blev så övertygad för jag hade en lite mer ledsen kille den morgonen... Men ungefär varannan morgon går bra!

En tråkig sidoeffekt av dagis är så klart dagisbobborna. Kisen har (peppar peppar) klarat sig undan hittills men lillasyster fick sig en ordentlig flunssa. Vilket inte är så konstigt eftersom många av barnen på dagis vill paja henne i vagnen och en väldigt snorig kille gjorde det innan jag hann stoppa eftersom jag var upptagen med en ledsen Kis. Nu har vi snor som jag aldrig har sett snor...

Vilket kom väldigt olägligt eftersom vi nu började med sömnskola. Och det går ju jätte dåligt. Lägg till ännu att jag hade bestämt att jag skulle tenta i september så blev det ju inte en så bra månad av det här. MEN nu beställde jag hem en städare till onsdagen, om jag får hela lägenheten städad så kanske jag har lite mer ro att läsa på tenter istället för att jaga dammråttor hela tiden...

Ifall nån vill understöda vår städning och sin egen så kan ni använda koden IM94N5 på freska.fi så får både ni och jag -25 på nästa städning (detta är inte samarbete, bara en vanlig bonuskod som vilken som helst ny kund får dela med sig av).

Jag har stora förväntningar av ett skinande städande hem.

Kommentarer (1)
Vad konstigt, att vi har helt olika dagiserfarenheter. När jag kommer efter gullet, så stortrivs han fast han kommer nog gärna med mig. Efter att han kollat upp att jag kommit med spårvagn.
Mormor17.09.16 kl. 14:51
Jag tror att han skulle gilla dagis om jag stannade kvar där, nog brukar han vara gladare på eftermiddagen kanske!
19.09.16 11:12

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more