En ny vecka, samma regninga gård

22.08.2016 kl. 11:48

Idag stod vi där igen med regnet forsande över oss. Jag hade glömt alla mina egna regnkläder på lande så beslutet att inte mjuklanda så länge snabbades upp av det.

Kisen är i en så ljuvlig fas just nu att jag egentligen inte alls skulle vela lämna honom ifrån mig. Men. September, då ska jag tenta. Då måste han vara varm i kläderna på dagis. Dessutom saknar han att leka med andra barn. Han stor grät när jag lämnade honom med hans dagistant, hon tog honom i handen och jag skyndade mig ner för gränden.

Ännu när jag passerade moskén i gathörnet hörde jag hans hulkande gråt. Tårarna strömmade också ner för mina kinder. Jag stannade upp i gränden och fulgrät en stund. Sen gick jag och köpte en latte för att dränka mina sorger i. När jag kom hem sov lillasyster med mormor så jag har fått ordnat lite här hemma. Det känns också skönt. Just nu äter han, snart sover han också. Hoppas han har det roligt ens en liten stund.

Ps. Tack för alla kommentarerna på förra inlägget, det värmde!

Kommentarer (1)
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Nej vet du, nu måst du nog berätta hur det går där på dagiset för kollar in var och varannan dag i väntan på en update!
Mustikka08.09.16 kl. 15:27
haha, det var inte meningen att pausa, men jag slog sönder min telefon så att bara en del av skärmen har fungerat. Det gjorde det lite svårare att hitta tid för blogg!
12.09.16 11:31

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more