Aldrig/ alltid listan

21.06.2016 kl. 21:27

Vad skulle du aldrig...

Äta?

Häst eller apa. Helst inte andra djur som äter djur som katt / hund/ lejon. Bodde i Kina som barn så allt det där låter semi resonligt att man i misstag skulle kunna råka äta men häst är känslosamt och inte något jag vill äta.

Dricka?

Något som är menat att dricka antar jag, öl antagligen. Hatar verkligen smaken.

Skoja om?

Oj, det finns så mycket som jag helst tycker att man ska låta bli. Våldtäkt kommer kanske först till ytan.

Ha på kroppen?

Jag skulle nog inte pierca mig, jag kan objektivt tycka att det kan passa på nån men oftast tycker jag helt enkelt inte att det är snyggt (eller hygieniskt).

Vilja uppleva?

De finns nog för mycket för att välja.

Kunna arbeta med?

Man kan arbeta med det mesta om man ser det som ett tillfälle att lära sig något nytt. Har till exempel jobbat för en ultrakonservativ, religiös abortmoståndare mm. Iband var det ju inte alltid så roligt men jag lärde mig massvis. I längden skulle jag ändå inte vela arbeta för eller med nån som har väldigt olik livsåskådning. Med en nazitst skulle jag nog inte ville jobba alls.

Säga nej till?

Presentkort till nån butik. Hej från materialisten.

Googla?

Tips från coachen: googla inte i onödan, tex vet du en adress till en butik, gå inte via google eftersom det pingar genom deras servrar och förbrukar mer elektricitet globalt.

Göra offentligt?

Oj oj, massor med saker. Men t.ex. tycker jag att det är besvärande när par har för mycket PDA (public display of affection),så det kanske jag undviker.

Blogga om?

Allt för detaljerat om mina barn. Jag vill att de ska få välja själv.

Vad hittar man alltid/ofta...

På ditt skrivbord?

Läppomada.

Under din säng?

Läppomada antagligen

I din jackficka?

Läppomada...

Bakom din kylskåpsdörr?

Eeeeeh. Läppomada. Jag känner att jag måste förklara, jag kan inte koncentrera mig om jag har torra läppar. Jag behöver inte sätta läppomada allt för ofta men jag måste alltid ha det till hands. Så det finns överallt hemma hos mig. Det finns i kylskåpet eftersom jag föredrar (svenska) Försvarets hudsalva, eftersom jag brukar köpa eller få det från Sverige så eeh, har jag ett lager i kylskåpet så att det aldrig tar slut...

Vid sidan av ditt handfat?

Handkräm, med baby i huset tvättar man händerna minst en miljon gånger och då behövs läppomada handkräm.

Högst upp i din bokhylla?

Högst uppe där man inte räcks? Viktiga papper.

Längst ner i din tvättkorg?

En duk från förr förra första maj.... Det kom något på den och jag har inte luskat ut om den går att tvätta, vet att det inte går i maskinen så jag har egentligen bara lämnat den där åt sitt öde. Heh.

Framför näsan på dig?

Dataskärmen för en gångs skull...

I dina tankar?

Att min telefon kommer att gå sönder när som helst, går knappt att ladda den. JAG BORDE HA TAGIT DERAS SKIT FÖRSÄKRING!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more