Stockholm here we come

05.06.2016 kl. 20:23

Efter velande hit och dit tog jag till slut mod till mig och bokade resa. Tösen och jag drar till Stockholm ren i övermorgon! Antagligen med lånad babyzen yoyo resevagn (funderar på en liknande lösning åt oss så super snällt av Emmisen att låna åt oss!) och nån form av bärsele. Jag hoppas bara att jag får ta två handbagage, ett åt bebisen och ett åt mig, lite osäker ännu hur reglerna är... 

Två nätter ska vi bo hos Tösens Stockholms gudmor och strosa omkring på stan medan hon jobbar. När vi besökte henne senast var det Kisen som var tre månader gammal bebis och då var det Östermalm som gällde. Fint med svarta bugaboos och idel stiliga svartklädda svenskar. Nu tror jag att du är Söder som gäller, borde säkert kolla upp lite mer om Stockholm när jag inte har Sonera utan får klara mig med wifi.

Hur ska det gå, och hur ska det gå med killarna? Har ledsamt efter min lilla pojke ren, har nog blivit världens värsta husmus. Eller tja,  behöver inte nödvändigtvis vara hemma men helst med familjen... Men ser framemot lite kusinhäng!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more