Strandhäng

30.05.2016 kl. 20:29

Igår beslöt vi att stanna längre på lande, nicke åkte in på jobb och så blev jag här med barnen. Sandras (sandravaihela.wordpress.com) status virvlade förbi på Fb och jag passade på att bjuda in henne och Sagis för lite beachhäng. 

Jag tror jag hann dricka mitt kaffe mellan varven medan Sandras visst hann svalna lite. Så fort som möjligt ska det nog bli en ny maskin här så man kan laga ordentligt kaffe!  Fast det var nog inte maskinens fel att kaffe var svalt utan det som sker när tre barn vistas på en terrass liksom. Fast bra gick det! 

Sen gick vi ner till stranden och jag fick nog öva mina armmuskler ordenligt när Kisen först vägrade att röra sanden... Men sen när han vågade sig i så var det ingen hejd på vattenlekarna. Hoppas han ska vara mer intresserad av att simma den här sommaren! 

Här sitter han ännu i halvpanik på filten och kräver vatten i hinken. 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more