Folk med fler barn är knäppa

06.05.2016 kl. 12:58

Vilket dygn vi har haft. Det började med att Kisen blev sjuk och jag steg upp med honom, medan vi var i badrummet lyckades Tösen rulla under sin pappas hand och falla mellan sängen och resesängen. 

Om något är ett hemskt ljud så är det ljust av när ens barns huvud slår i marken. Nå som tur så hindrade resesängen lite fallet så det hände inget, hon slutade direkt gråta när jag fick henne i famnen. 

Gårdagen gick mest i att försöka avgöra om sonen var sjuk eller inte och vilken grad av ingrepp som krävdes. Småjobbigt också att värkmedicinen blev hemma och det tog en tid innan vi hittade ett jouröppet apotek i kyrkslätt. Blev inte så mycket familjennjutande liksom. 

Idag är nicke på jobb igen och jag får ingenting gjort. Ingendera av barnen går med på att sova dagssömn och ett uppslag gradupapper är allt jag hann gå igenom. Men hoppeligen blir det lite bättre på eftermiddagen! Kisen sover nu inte dagssömn, han är rätt purken på kvällen men åtminstone sommar han hittills tidigare än de mardrömstiderna vi haft på senare tid... 

Edit. Rubriken syftar på att jag int förstår hur man får det att gå ihop med fler barn. Otroligt! 

 morgonmålet var ännu lugnt och skönt igår, men sen... 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more