Värsta trotsmorgonen

27.04.2016 kl. 10:48

Ja idag var nog en ordentlig trots morgon. Jag har en tendens att överprestera och fick dåligt samvete för att Kisen går så tidigt till dagis och började föra honom själv halva veckan. Efter dagens trots och gråtfest är det bara att konstatera att det fungerar bättre om hans pappa för honom. Så får han äta i lugn och ro på dagis.

I morse orkade jag inte mera diskutera så när han klädde på sig skorna utan strumpor på fel fot så fick det gå så då. Dessutom ville han ha på sig sin gröna rock som är en täckjacka. Den fick han då också dra på och så tog jag halaren under armen till eftermiddagen. Väl på dagis var han världens sötaste och vinkade så sött till mig att jag vill ta honom med hem.

Så här kan det se ut ibland. Kroppen full av trots och spring.

Ja, ja. Nu ska jag inte öda tid på att blogga utan försöka klämma ut några stycken gradu!

 

Kommentarer (1)
Jag har också dåligt samvete ibland för att Adde far så tidigt till dagis fast jag är hemma. Men det går nog ändå såå mycket smidigare att fara med pappa och äta morgonmål där så vi fortsätter nog med det. Folk får väl tycka vad de vill sen. Och joo absolut träff i sommar! Vi har ju nära till Ingå och är annars också en hel del där.
Karin27.04.16 kl. 13:39

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more