Lindex-träffen

25.04.2016 kl. 16:27

Sandra ordnar ju bloggträff på Lindex i Ekenäs på onsdag och jag är helt jätte ivrig, ser framemot att shoppa lite utan barnvagn. Kanske lite kunna pröva kläder också, det är chockerande för mig att det räknas som lyx i min värld just nu. Haha!

Nu vet jag ju inte vad det är för erbjudande som de kommer att komma med så därför tänkte jag skriva ett önskeinlägg om vad jag hoppas kunna fynda!

Nya shorts till sommaren behöver jag. Jag tycker de här är läckra men antagligen fegar jag ur och väljer enfärgat eller randigt...

Kanske nån vit spetstopp till shortsen?

En sån här blazer har jag också velat ha en längre tid, kanske jag nu äntligen hinner pröva den?

Fast egentligen så är min plan tråkigt nog att uppdatera lite basplagg, ett par svarta välsittande jeans skulle vara bra att hitta, kanske några slacks också?

De super trendiga utsvängda jeansen vet jag inte om jag någonsin kommer att vela använda igen. Minns från högstadiet med avsky hur blöta de var och hur mycket de sög upp vatten när det regnade...

Typisk mamma som jag är så hoppas jag nog mest på att det skulle finnas erbjudande på barnkläder. Kisen har börjat ha åsikter om sina kläder,köpte ett par byxor förra fredagen som han totalvägrar att ha på. De lär inte vara en bra idé enligt den snart treåriga killen. Jag bad honom peka ut själv vilka kläder som var en bra idé och jag måste säga att mamma approves!

Den första som han pekade på var den här, men det var i ärlighetens namn också den första skjortan på sidan.

Den här fick också Kisens stamp of approval:

Den här frågade jag uttryckligen om den var en bra idé och fick ett jo på den:

Däremot hade jag själv spanat på byxorna i samma mönster och tycker de skulle vara jätte söta, men de fick tyvärr ett väldigt ljummet mottagande. Men å andra sidan började väl intresset för att titta på kläder vara slut ren.

Så fina om man frågar mig! De enda som enligt Kisen var bra var dessa gröna jeans, såna har han ren. Fast buntarna börjar kanske bli lite korta.

Ja ja, får väl stå mitt kast. Har hela tiden önskat att han skulle bli lite mer klädintresserad. Fast då hade jag ju för mitt stilla sinne sett att det främst skulle gå ut på att han sku vara i extas över det jag hämtade hem liksom. Jag försökte också lista ut vad Kisen tyckte att Tösen skulle klä sig i.

Den första skjortan han valde åt sin syster var minimi storlek 92 så av flera orsaker får den nog bli i butiken...

Inte helt min stil, varken på flickor eller pojkar för den delen.

Vi surfade in på babysidan istället men där blev han mest distraherad av nån vattenvälgorenhet med ett afrikanskt barn på och ville helst diskutera vad bilden föreställde.

Förutom en mössa var den här kaninen det enda han tyckte att lillasyster behöver... Jag tror inte att jag behöver titta närmare på babykläder, där kommer jag nog att kunna hitta utan förberedelse något!

Själv tycker jag att Tösen kanske behöver några kortärmade bodyn, vi hoppas ju att det ska bli en varm sommar eller hur?

Den här är både lite mer mönstrad och pink än jag normalt skulle köpa, men gillar dock luftballonger...

Gult och blått är nog favoriter hos mig när det gäller babykläder...

Det ska bli spännande att se vad det finns för erbjudande på onsdag! Vi kommer att åka iväg på miniroadtrip med Catta och Hanna. Bra med sällskap så kan vi hålla varandra vakna hela vägen till Ekenäs :P

 

Kommentarer (3)
Jag har inte ens tänkt på att jag ju får möjlighet till shopping i lugn och ro! Hjälp så farligt detta kommer bli :) Bra picks. Pikén tror jag också Hubbe måste få...
Hanna25.04.16 kl. 17:44
Det slog mig idag, vet int när jag har gjort det senast!
25.04.16 20:23
Hjääälp, det stämmer ju! Och haha, tänkte inte ens på barnkläder (fast Lindex har såååå coola nya plagg på barnsidan) utan bara åt MIG SJÄLV. Mommy's time off.
Catten25.04.16 kl. 18:03
Jag vill nog också shoppa till mig, men har ju "lite" preggokilon ännu efter C som jag nu vill bli av med så tänker int gå helt loco... Men vet int när jag senast shoppade ordentligt så det är nog dags nu att köpa lite hela byxor! Och jo lindex har ljuvliga kläder, faktiskt den jag tycker att barnkläderna är lika fina som barnkläderna. På hms killsida tycker jag att dom int alls är lika bra som babypojkarnas.
25.04.16 20:27
Jag är nog lite ledsen för att det inte blir någon träff för mig, hade varit så roligt att träffa er irl! Men min tissenisse behöver mig på kvällarna ännu. Jag tänker på er när jag sitter här och ammar imorgon, haha.
Karin26.04.16 kl. 20:57
jag förstår de bra! får se hur de går för lillasyster, hon har inte somnat utan mig förr heller. Hoppas på att storebror sover när jag kommer hem åtminstone! Men vi får ta en träff i sommar :)
27.04.16 10:43

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more