Där igen

30.03.2016 kl. 16:05

Jag är där igen, att jag glömmer att äta morgonmål, glömme att sitta ner och glömmer huvudet hemma. 

Idag lunchade jag med en kompis sen stod jag och gick jag i fyra timmar. Fötterna lider med av ar överdriva så. Mina fötter som en mår dåligt, igår gick jag med skor som inte passade foten efter graviditeten och låg och med i timmar i går på natten. Hela korsryggen värkte. Om det händer på nytt ska jag nog gå efter värkmedicin. 

Dessutom har vi igen köksproblem, maskinerna fattades och det ena med det femte. På distans har vi nu rätt upp det så jag tror vi slipper åka dit ikväll till bygget. Lätt var det inte. Kisens fot har också vuxit så att jag i panik försökt hitta nya skor åt honom men de jag ville ha från reima sålde slut på en sekund. Hittade till slut ett par i sello som nicke går plocka upp. Jag gillar att de ska ha mycket flexibelt botten, det är bra för musklerna i foten. Hoppas storleks gissningen gick rätt... 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more