Suget efter Flattered

06.02.2016 kl. 15:51

Plötsligt kom det efter att jag läst blondinbellas blogg en tid och simultant börjat hata att ha strumpor på. En liten tanke att Flattereds ändå inte skulle va så tokigt. 

Efter att jag såg dom i bruk på Anna häromdagen så blev suget ännu starkare. Och de nya modellerna utan band lockar mig. 

​ kan man pröva någonstans i Helsingfors, eller ska jag passa på i Vasa? För fanns visst en butik som sålde åtm utomhusversionen?

Kommentarer (2)
Jag är inne på mitt andra par (måste köpa nya för att de jag hade blev för små för mina preggofötter) och äääälskar dem! De är så sköna! Helt värt! Har för mig att Karisma har både inne och ute versionen, om int annat så är det jätte smidigt att beställa från nätet och de kommer super snabbt! :)
Jenna06.02.16 kl. 21:03
Bra att höra att du gillar dina, fick köra att första generationens möjligen slets ganska fort men de har ju utvecklats massor. Försökte bildlänka till de nya blåa men gjorde något fel på mobilen. Habegäret är stort :D
07.02.16 09:21
Tips! Såg just att de har nu -20% fram till 9.2. Så man får dem lite billigare dessutom!
Jenna07.02.16 kl. 11:51
Oj nej! Farligt!
08.02.16 22:05

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more