Slut på fantasin tåget

03.02.2016 kl. 09:30

På kvällarna läser nicke de två böckerna åt Kisen som jag bloggade om tidigare. Nu har han hittat på att jag ska berätta en historia om tåg också. Varje natt försöker han kräva minst tre nya historier, jag försöker överlista honom genom att berätta kortare sagor. 

Jag försökte också med att läsa sagor tidigare på dagen men han vill höra mina jätte jätte dåliga historier om tåg på kvällen. Jag antar att det är nån trygghets grej. Det är dock jätte tråkigt för berättaren så ibland när autopiloten är på kommer det lite konstiga grejer som snapsande tallinresenärer och metroåkande morbröder. 

Igår fick jag massor gjort men på natten kom det ett helt tåg med passagerare (brio) till vår säng och den lille hjälten försökte arrangera dem halva natten men de lydde inte. Till slut tvångsparkerades tåget i lillasysters tomma säng. Sen snarkade hela familjen utom jag. Därför känns det som om nån slagit mig med hammare i huvudet idag. 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more