Tofflor

25.01.2016 kl. 11:21

Varifrån ska man skaffa dagistofflor?

Kisen har haft ett par i två storlekar från HM som var bra och kostade fem euro. Men HM gör inte större än storlek 24 i pojktofflor så nu måste jag hitta på något annat.

Tohvelisankari har rea 19 euro paret, det dyker alltid upp i min newsfeed. Kan man ska låta sig hjärntvättas?

Kommentarer (3)
Tohvelisankari är aktivt på fb, jo. :-) Men jag stöder barnprylsaffären Pieni ihminen som finns i Arabias köpcentrum (dom har också webbutik http://www.pieniihminen.fi/sisatossut.html). Starchild-tossorna är inte billiga, men å andra sidan är dom av läder & lätta att få av och på. Dessutom behöver man ju int köpa tossor allt för ofta.
L25.01.16 kl. 13:18
de säljer då tydligen samma skor som Tohvelisankari? Dom här gillar jag, de va slut på tohveli. http://www.pieniihminen.fi/sisatossut/starchild-prinsessa-kissa-sisatossut-5522.html
25.01.16 13:57
Jo, dom säljs säkert på flera ställen. Jag har hittills köpt tossorna på Pieni ihminen, det är så praktiskt att ha en butik som säljer snygga barnprylar på andra sidan gatan att jag gärna stöder den.
L25.01.16 kl. 20:54
Jag måst kanske komma och titta till dina knutar nån dag!
26.01.16 09:55
Jesper Junior har också någon form av lädertossor och Polarn och Pyret och Lindex/Kappahl har mockasiner. Också Prisma och Citymarket säljer lädertossor.
Erica25.01.16 kl. 23:12
Det är sant jag har sett att Jesper ja junior har såna nu när du säger! Måst kolla in dom. Jag har också nån kupong till kappahl som blir gammal just. Lindex letade jag i inför dopet men just då var det dåligt med pojkskor överhuvudtaget. Tror nog det skulle sälja i Finland om det bara fanns i sortimentet!
26.01.16 09:58

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more