Lyxbrunchen?

24.01.2016 kl. 23:49

Idag hade jag en riktig lyxdag. Först bjöd J mig på brunch på Kämp.Förväntningarna var skyhöga, som sig bör om man äter brunch på stadens enda fem stjärniga. 

Maten var nog jätte god och servicen också. Vissa detaljer var lite konstiga, tex som nötallergiker så uppskattade jag inte att det inte stod tydligt på dessertbordet vad som innehöll nötter, men ännu underligare var beslutet att STRÖ NÖTTER över hela ostbrickan. Liksom hallå, ni hittade inte något mer allvarligare att strö över, som plutonium kanske? 

Sen tyckte jag att brunchen var lite trångt upplagd men de var kanske mest för att en tant, i ordens fulla mening, flåsade mig i hasorna. Men annars var det nog fint att bruncha under kristallkronor och få sitt kaffe till bordet i silverkanna.

På kvällen var det dessutom söndagsmiddag hos mina föräldrar, inte mindre än blinier. Vi försökte promenera dit men efter en timmes plumsande genom oplogade gator fick vi ge upp och ta bussen. 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more