Babybrunch

21.01.2016 kl. 17:22

Idag var det brunch hos Anna (länk i sidospalten, mobilbloggar) med Hanna och respektive döttrar. Det var kul att se hur det såg ut hemma hos Anna, bland annat hade de mitt gråa drömgolv i övre våningen. 

Det var också roligt att se på de andra små flickorna (yngre generationen). Både Anna och Hanna har fått en pojke först och sen en flicka och dessutom har vi alla exakt lika stor skillnad mellan ettorna och tvåorna. För mig med yngsta barnen är det dessutom extra spännande att se de äldre flickorna. Riktig trip down memory lane! Såå snabbt man glömmer liksom. 

Speciellt nu när jag inte ännu åtminstone har orkat ta mig till nån babyrytmik eller liknande hobby så är det kul att vidga vyerna lite och känna att man är mammaledig på riktigt. Hemma känns det mest som om jag skulle gömma mig för gradun genom att undvika arbetsrummet.. 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more