Hell freezes over

20.01.2016 kl. 19:42

Okej, jag är nog vinter människa men -17 med bebis. Icke. Inte mer än minus tio tycker jag normalt också.

Men jag har ett minus tips!  Köldkräm. Experterna är av olik åsikt, i vauva tidningen stod det att man inte skulle sätta på av det, att hudens egna fettlager räcker. Radio Vegas vildmarksexpert var igen av annan åsikt.

Tösen har jag ren en tid smörjat in med köldkräm på kvällarna, speciellt efter bad. I morse behövde jag smörja ansiktet men hade inte tid att låta krämen sugas in så jag testade köldkrämen. Jag tyckte åtminstone att det car jätte skönt så imorgon sätter jag kräm åt Kisen innan vi går ut. Den jag har köpt har åtminstone inget vatten i, det ska man vara jätte noga med! 

Vi tog oss till S och L på morgonen och där väntande en brasa i kaminen och en varm kopp latte. Perfekt när bussen var försenad! 

Kommentarer (1)
Vi har den där samma och använder alltid den på Adde när det är riktigt kallt och han är ute. Tycker den verkar riktigt bra.
Karin21.01.16 kl. 10:01
Jo den är riktigt skön. Har att få den i Cs ansikte dock för hav tycker den är lillasysters :D
23.01.16 20:41

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more