Strömsö,var är du?

18.01.2016 kl. 18:01

Idag gick det då verkligen inte som på strömsö. Först bestämde vi oss för att låta Kisen sova ut och äta morgonmål hemma istället för på dagis. Visade sig vara ett dåligt beslut, det blev gråt (vi grät typ alla trä) och svettigt (också för oss alla tre). 

Vi försenade oss till dagis första program och när jag sku ta tröst morgonmål på bageriet var min favorit semla slut och croissanterna hade blivit förstörda. Fick ändå med mig en latte som bara lite spillde över när jag navigerade vagnen över snöhögarna. 

Dagens höjdpunkt var att köpa nya bhn, ryggen skriker halleluja. Sen var tösen på rätt dåligt humör resten av dagen... Men lyckades över förväntan med siskonkorvsoppa a la vår familj (inga allergiframmkallande rotfrukter, potatisen och moroten och korven fick  sällskap av batat och majs). Kisen gick till och med med på att äta av spadet.

Ganska bra dag ändå till slut, även om det stundvis var mycket tungt... 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more