Bugaboo ståbräda med sits

18.01.2016 kl. 12:02

Okej  nu har jag kört en del med Bugaboos ståbräda så att jag känner att jag kan blogga lite om den. Nu har jag inte testat någon annan ståbräda men jag kan direkt säga att den här nog är "vår" ståbräda.

Även om jag irriteras av att man måste köpa adapter skilt och dessutom till varje vagn skilt så är jag super nöjd med just den här. Jag gillar speciellt att den monteras lite till sidan, jag har åtminstone inga problem att gå med brädan fast i Donkeyn. Den rullar så bra fast det är snö. Jag tror att det beror på placeringen av hjulet och på att hjulet är ett "riktigt" vagnshjul. Det är följsamt och mjukt.

Ståbrädan fälls också lätt ihop och jag upplever inte att den är i vägen om jag går på stan med bara ett barn. Sitsen klickar man lätt bort och den väger inte så mycket.

Vi har ju cirka 2 år och 4 månader mellan barnen, jag är nog nöjd med att vi har möjlighet till dubbelvagn eftersom temperamentet stundvis är hett. Men för dagis hämntingar och lämningar så är det ypperligt. All stress att ta sig ut med vår minimala hiss har inte försvunnit men 90% om det är frågan om kortare promenader eller varför inte längre om pojken inte ska sova i vagnen.

Kombinationen Mono eller dubbel på donkeyn fungerar för oss. Det enda jag saknar riktigt ordentligt från Brio Go:n är den stora varukorgen. (okej, jag saknar nog Go:n ibland sjuttons mycket, men främst korgen). Om Kisen hade varit tre eller äldre så hade jag nog inte känt behov av en dubbelvagn, då hade nog ståbräda räckt. Men det beror nog också på hur mycket man promenerar osv.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more