Babybok, andra varvet

18.01.2016 kl. 11:32

Förra gången innan jag köpte babybok så skrev jag det här inlägget (länken ser konstig ut, hoppas den fungerar). Då tipsade Hanna om muminboken, men den fanns inte mera i hyllan. Det verkar vara ännu sämre än förra gången med ifyllbara babyböcker. Vad sur jag blir!

Tror att det blir Elsa Beskows Mina Första År om jag inte hittar någon annan bättre. Till Kisen köpte vi till slut Mauri Kunnas bok som jag nog gillade, men man vill ju inte ha samma bok. Nalle Puh som jag skrev om i det länkade inlägget gillar jag också men den är över dubbelt så dyr som Beskow.

Edit: det blir ju denna så klart. Varför vet alla som följer mig på instagram. #kanin

 

Kommentarer (2)
Vi fick denna nu till Lillasyster: http://www.kopbarnvagn.se/sv/artiklar/minnesbok-forsta-boken-om-mig-catarina-kruusval.html, och den är ännu bättre än mumin! Mer att fylla i och känns modernare. Rekommenderar om ni inte köpt annan ren :)
Hanna19.01.16 kl. 10:33
Beställde kaninen hem för att kolla ren, men vet inte alls hur dens ifyllda sidor ser ut så kan vara att den får åka tillbaka om den är för jenkki!
20.01.16 19:42
Vi har haft den samma (Första boken om mig) för båda barnen. Ett bra alternativ!
L19.01.16 kl. 15:33
Jag borde blogga först och beställa sen :D jag lär mig aldrig hehe.
20.01.16 19:42

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more