Lilla listan

15.01.2016 kl. 14:15

Hittade en liten lista hos Nanó så den kör vi!

Vad gör du just nu?

Multitaskar på alla fronter. Men sitter i arbetsrummet med lillan i famnen, snart tänker jag retitera till soffan en stund.

Vad har du gjort idag?

Idag är Kisens hemma dag så först ville jag mysa i sängen men en betongblandare började köra på mig och sen avkrävdes att jag skulle köra med lilla betongblandaren. När jag inte ville stiga upp började den lilla terroristen tända lampor. Sen sprängde jag ett granatäpple över hela köket, har saligen glömt hur man öppnar dem på rätt sätt. Vi tog ett varv med nya ståbrädan (som jag ska skriva om i ett annat inlägg) till bageriet och några butiker.

Hur mår du?

Ganska bra nog. Har stress för gradun så det sitter som en klump i själen. Därför ska jag jobba på den om jag hinner idag, annars efter dopet.

Berätta något roligt som hände i helgen?

Kan jag inte hellre berätta om vad som händer i helgen? Det blir nämligen släkttupare hos mina kusiner som flyttat ner från Pamplandet och sen blir det lilltösens dop!

Vad fick dig att skratta senast?

Det var nog säkert Kisen, han är så himla rolig att hänga med just nu. Han går omkring och leker att han kommer från jobbet med paketbilen (ståbrädan) och så ger han sin lillasyster en stor kram (som han brukar ge Nicke när han kommer hem). Så kul!

Kisen åker "paketbil".

Vem skickade ditt senaste meddelande?

Det var Nicke som skickade att jag inte skulle sätta hela dagen på att försöka få Kisen på päikkäre när jag var färdig att kasta in handuken. Som tur slapp jag det, han somnade tio minuter innan min sista deadline för att försöka. Skööööönt!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more