Migrän och osamarbetsvilliga bilder

13.01.2016 kl. 13:02

Plötslig försvann en massa bilder från bloggen. Jag tror att felet ligger i bildbanken men har inte nerver att fixa det just nu.

Vaknade och kände mig sjuk och plötsligt slog också en släng av migrän till så fick backa alla mina planer. Surt. Speciellt eftersom jag smidit lunchplaner med Jessi som precis kommit ur skåpet som preggo. Hoppas på många preggoinlägg nu ;)

Hade tänkt titta lite på min gradu idag men migrän och andra saker gjorde att jag skjuter upp det igen. Öppnade worddokumentet men det sade mig inget. Mañana, mañana.

Bilden knäppte jag när jag deperat försökte hinna laga kaffe innan migränen gjorde mig sängliggande. Texten så klart ironisk :D

 

 

Kommentarer (1)
Nå nu finns det ju a) en gravid-kategori och b) stuff som hänt medan jag ännu var inne i skåpet, så månne det inte kommer mera text vad det lider. Plus annars också fram till juli :D Bra att nån kommer att vilja läsa ;)
Jessi13.01.16 kl. 18:24
Jaaa!
14.01.16 14:22

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more