Sömn och trots och snöplogar

11.01.2016 kl. 13:29

Kisen som sov som en ängel när han var baby var haft lite sömnsvårigheter den senaste tiden. Speciellt det där med att somna själv har varit svårt efter att lillasyster föddes. 

Nu var vi äntligen mogna (nicke och jag) att börja jobba på sömnen. Att sitta inne med honom fungerade så inte så vi bestämde att göra tvärtom mot att ha dörren stängd och vara tysta. Nicke läste en saga, nattade och pussade, sen lämnade vi dörren öppen och försäkrade honom om att vi var där och han fick komma ut om det var nån hätä.

Det fungerade som en dröm!

Han sov i sin egen säng ända tills stadens förbannelse, snöplogar, avbröt vår sköna slummer med ett öronbedövande dån. Marken skakade och jag trodde domedagen var här. Kisen vaknade, som tur int i panik (praise the Lord). Lite sur avslutning på en bra natt att måsta vakna så tidigt. Jag blev nog mest skrämd och kunde inte somna om för jag blev så klar vaken. Heh

 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more