Endast mamman är vaken

30.12.2015 kl. 03:22

Plötsligt är insomnian tillbaka. När man en gång lagt sig i tid. Såpass klar vaken att jag släpade mig upp ur den varma sängen för att blogga från datorn när inte mobilbloggandet fungerar...

Jag är lite skrämd för det här rummet, känner gradun i varje cell när jag sitter i arbetsrummet och jag vill inte tänka på den. Om jag skulle få det lite uppstädat så att en sitter rymdes in så kanske det inte skulle vara så hemskt att försöka arbeta lite på den?

Det försöker jag i alla fall övertala mig själv om. Har inte alls haft lust att "använda hjärnan" ännu. Men ännu mindre vill jag gå om semi2.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more